Andreas Schou klar efter vettjek

31-07-2024 09:45

Andreas Schous Napoli vh Nederassenthof er nu godkendt i vettjek, og den danske springrytter kan nu med ro i maven gå ind i de sidste forberedelser, inden springningen officielt starter i morgen

Copyright Ridehesten.com
Hanna Carlsson og Napoli vh Nederassenthof. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Det var Andreas Schous hestepasser Hanna Carlsson, der præsenterede den 13-årige BWP-vallak Napoli vh Nederassenthof e. President/Quasimodo Z i vettjek, og det blev i en kort stund lidt nervepirrende, da hun blev bedt om at løbe en ekstra tur med Napoli.

Alt var dog i orden, og nu kan Andreas gå ind i de sidste forberedelser, inden først springklasse i morgen. Ridehestens udsendte fangede den danske rytter for en kommentar:

Vi er kommet rigtig fint frem og er glade for endelig at være her, hvor stalde og opvarmning som forventet er helt i top. Napoli er rigtig godt tilpas, og jeg red ham en lille smule i går. Nu er vi igennem vettjek, og jeg glæder mig til banetræning i aften og mærke, hvordan han er. Stadion ser fantastisk ud, og bunden ser fantastisk ud, siger 37-årige Andreas Schou.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Andreas, der pt. ligger nr. 129 på verdensranglisten, er ikke OL-debutant. Han repræsenterede også Danmark ved OL 2021 i Tokyo, hvor han blev nr. 47 med hesten Darc de Lux.

I aften bliver bliver ridestadion, efter dressurkonkurrencen er afsluttet, forvandlet til springning, for torsdag og fredag gælder det holdkonkurrencen, inden weekenden så igen står på dressur. Først mandag og tirsdag skal Andreas Schou på banen i den individuelle konkurrence.

Springning ved OL i Paris.

Copyright Ridehesten.com
Annette Moesgaard, Bo K. Møller, Andreas Schou, Napoli vh Nederassenthof, Napoli vh Nederassenthof og Cristian Schou Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner