Alexander slog alle tøserne

06-08-2017 21:02

Ved det store landsstævne hos Hovgaard Rideklub blev vinderne af Sydbank Cup i  dag fundet. Hos Kat. II ponyerne kunne Alexander Yde Helgstrand stille sig øverst på sejrsskamlen, mens sejren hos kat. I gik til Josefine Tiedemann Hansen

Copyright Ridehesten.com
Alexander Yde Helgstrand og Jumanji
Nyheden fortsætter efter annoncen

De sidste to dage er sejren hos kat. II ponyerne gået til Alexander Yde Helgstrand og Jumanji e. Jacobspeel´s Rocky/Luzern (opdr. Monika Boermann), men i dag, da sidste og tredje afd. af Sydbank Cup blev redet, gik sejren til Frederikke Gram Jacobsen og RS Proud Mary e. Fs Champion De Luxe/Bolero (opdr. Rikke Damsgaard), der med 75,083 % tog en overlegen sejr i dagens Kür.

Det ændrede dog ikke på den samlede stilling, og med et samlet resultat på 213.071 % blev vinderen af Sydbank Cup Alexander Yde Helgstrand og Jumanji. I den samlede stilling gik andenpladsen til Frederikke Gram Jacobsen og RS Proud Mary med 210.368 %, mens tredjepladsen gik Frederikke Aagot Jabina og ponyen Dot Com med 208.681 %.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Hos Kat. I ponyerne blev det i dag til en kneben sejr til Claudia Kjær og Adriano B e. De Angelo B/ Flying Dream med 73.042 %. I den samlede stilling blev det Josefine Tiedemann Hansen og Darling Deluxe e. Marchi/Adjmal XX (opdr. Litten Kjærsfeldt), der løb af med sejren med et samlet resultat på 216.139 %, mens Claudia Kjær og Adriano B indtog andenpladsen med 215,083%. Tredjepladsen gik Helena Katrine Ejlersen og Mini Cooper e. Mac Dreamy/Fs Champion De Luxe med 213.739 %.

Se alle resultater HER

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen