Alexander Godsk er en ambitiøs ung mand

07-07-2020 07:11

Annika Knudsen Lorentsen

Den unge springrytter, Alexander Godsk, er bosat på sine forældres gård på Fyn, og her træner han flittigt for at holde sig selv og sine heste i form til at ride med på højt niveau, og trods sin unge alder, har han allerede flere gange vundet i de højeste seniorklasser

Copyright Ridehesten.com
Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

I idylliske omgivelser langt ude på landet på Fyn bor Alexander Godsk med sin lillesøster og forældre. Her driver familien et landbrug, og både Alexander og hans lillesøster Lærke har stor glæde af de gode faciliteter der er på familiens gård i forhold til at træne deres springheste. 

Allerede da Alexander var få måneder gammel startede han med at ride foran sin mor i sadlen, og den interesse bed sig fast, og i dag er Alexander blevet så dygtig, at han kan ride med om sejren i de højeste seniorklasser herhjemme. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Når man er 19 år, så er der mange ting at tage stilling til, og Alexander er meget ambitiøs både når det kommer til hestene og til sin fremtidige uddannelse. Han har netop færdiggjort gymnasiet, og forude venter en beslutning om hvordan han vil prioriterer sin tid. 

I det nummer af magasinet Ridehesten der netop er udkommet, bringer vi en profil af Alexander Godsk. Her kan I læse meget mere om hans oplevelser i ridesporten og om de tanker han gør sig i forhold til fremtiden og de valg han står overfor. 

Bladet kan købes i vores webshop her. 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen