Kom godt igang med Ridehesten PLUS

15-06-2013 07:06

Signe Wiese

Er du ikke allerede kommet godt i gang med Ridehesten PLUS, så se her, hvordan du køber abonnement, bestiller gratis prøveabonnement i 30 dage eller gratis bruger Ridehesten PLUS, hvis du i forvejen modtager magasinet Ridehesten

Copyright Ridehesten.com

Ridehesten PLUS er et abonnementskoncept, der bl.a. giver dig mulighed for at læse alle nyhederne på Ridehesten.com, og med et Ridehesten PLUS-abonnement har du også mulighed for at læse magasinet Ridehesten i digitalt format.

Du skal have en brugerprofil for at kunne blive Ridehesten PLUS-abonnent
For at blive abonnent på Ridehesten PLUS, skal du først have en brugerprofil på Ridehesten.com. Har du tidligere oprettet salgsannoncer for heste, udstyr eller lign., eller har du fx Ridehestens Stutteripakke, så har du allerede oprettet en brugerprofil. Hvis ikke – så er det nemt, hurtigt og ikke mindst GRATIS at oprettet en brugerprofil. Bare klik på fanen ”Ridehesten PLUS” i topmenuen og følg vejledningen.

Jeg vil gerne have et Ridehesten PLUS-abonnement via mit abonnement på magasinet Ridehesten
Hvis du modtager magasinet Ridehesten, som abonnent, medlem af Dansk Varmblod eller Sportsrideklubben – så er det GRATIS for dig at blive abonnent på Ridehesten PLUS. Du skal blot bruge dit abonnementsnummer og –navn fra dit abonnement på magasinet Ridehesten. For at få hjælp til at finde dit abonnementsnummer og -navn, skal du være logget ind som bruger på Ridehesten.com, og så følge dette LINK - men husk: Du skal være logget ind først. 

Se trin for trin-guiden til højre, der viser, hvordan du som modtager af magasinet Ridehesten GRATIS bliver abonnent på Ridehesten PLUS.

Jeg er ikke abonnent på magasinet Ridehesten, men vil alligevel gerne have et Ridehesten PLUS-abonnement 
Hvis du ikke er abonnent på magasinet Ridehesten, og heller ikke ønsker at være det, kan du alligevel sagtens blive Ridehesten PLUS-abonnent. Du skal bare have en brugerprofil på Ridehesten.com, og herefter kan du nemt og hurtigt købe forskellige typer Ridehesten PLUS-abonnementspakker. Klik HER for at se pakkerne.

30-dages GRATIS prøveabonnement
Du har mulighed for at købe et gratis prøveabonnement på den Rideheste PLUS-pakke, der indeholder adgang til nyhederne på Ridehesten.com, så du kan se om det er noget for dig.

Jeg vil ikke være Ridehesten PLUS-abonnent – kan jeg så slet ikke bruge Ridehesten.com mere?
Selvom du ikke har et Ridehesten PLUS-abonnement kan du stadig bruge Ridehesten.com næsten som du plejer. Du kan stadig se og købe billeder, se og oprettet salgsheste, kigge på nostalgiske billeder, oprette følgallerier osv. Det eneste, der ændrer sig, er at du ikke længere har adgang til nyhederne, og du vil heller ikke kunne læse den digitale version af magasinet Ridehesten.

Info

Guide til aktivering af dit gratis Ridehesten PLUS-abonnement, for dig der modtager magasinet Ridehesten

I kraft af dit abonnement på magasinet Ridehesten kan du fortsat læse nyhederne samt de digitale udgivelser af magasinet på Ridehesten.com. For at komme godt fra start skal du bruge dine abonnementsoplysninger nedenfor og følge guiden derunder.

Du skal bruge dit abonnementsnavn og dit abonnementsnummer.

1. Gå ind på Ridehesten.com.

2. I sidens øverste højre hjørne står der enten ”LOGIN” eller ”LOGOUT”. Står der ”LOGOUT”, så er du allerede logget ind på siden og kan gå videre til trin 3 i denne guide. Står der ”LOGIN”, og har du allerede tidligere oprettet en brugerprofil på Ridehesten.com, så klik på ”LOGIN” og log dig på. Har du IKKE en brugerprofil, så gå direkte til trin 6.

3. Gå ind på ”MIT RIDEHESTEN” og klik på ”Indtast abonnementsnummer” i den store røde firkant til højre på siden.

4. Indtast dit abonnementsnavn og -nummer præcist, som det står her ovenfor.

5. Når siden skriver ”Dit abonnement er valideret”, så har du adgang til alle nyheder og digitale magasiner, og du skal ikke gøre mere.

6. Klik på ”NY BRUGER” helt oppe til højre på Ridehesten.com

7. Godkend aftalevilkår og klik ”Ok”.

8. Udfyld dine personlige oplysninger i venstre kolonne; også selv om de afviger fra dit abonnementsnavn.

9. I højre kolonne ”Evt. abonnementsnummer” indtaster du ovenstående abonnementsoplysninger.

10. På næste side vælger du det brugernavn og den kode, som du fremover skal bruge for at logge ind på Ridehesten.com.

11. Du modtager nu en e-mail fra Ridehesten.com, hvori du skal klikke på linket for at bekræfte oprettelsen af din brugerprofil. Derefter er du oprettet, logget ind og har adgang til alle nyheder og digitale magasiner.

God fornøjelse!
Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner