Prøv Ridehestens flotte klubtøj i Herning

02-03-2020 14:00

Marie Helene Rigård Rohleder

Ridehesten præsenterer vores flotte kollektion af kvalitetstøj til hingstekåring i Herning. Her har I mulighed for at prøve tøjet og bestille, hvis jeres klub, rideskole eller private stald er interesseret i klubtøj med mulighed for eget logo 

Copyright Ridehesten.com
Ridehestens klubtøj. Foto: Ridehesten.com/ Kristine Ulsø
Nyheden fortsætter efter annoncen

Ridehesten klubkoncept er til rideklubber, rideskoler eller private stalde, som ønsker at markedsføre sig med for eksempel lækre ens jakker eller veste med eget logo til alle. 

Vores sortimentet består af kvalitetstøj, som omfatter polo, jakke, fleece og vest til engros priser. Tøjet er lavet med sans for detaljer og i en god kvalitet, og er der samtidig mulighed for, at I kan få jeres eget logo og navn på tøjet.

Til Dansk Varmblods Hingstekåring er der mulighed for at prøve tøjet og bestille ved Ridehestens stand i Hal C. Kontakt Hannah Duelund Liltoft på mail hdl@wiegaarden.dk eller tlf. 20242921 og book et møde. 

Copyright Ridehesten.com
Ridehestens klubtøj. Foto: Ridehesten.com/ Anette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Klubkonceptet består ikke blot at lækkert tøj, men Ridehesten tilbyder også at komme ud og besøge jeres klub, rideskole eller stald til en klubaften. Her vil der være mulighed for at prøve alle modeller i alle størrelser og man kan afgive bestillingen på selve aftenen. Vi vil have Ridehesten blade med, og det er selvfølgelig også muligt at bestille abonnement på Ridehesten til ekstra gode priser. 

Ønsker I at bestille tøjet eller høre mere om det nye klubkoncept fra Ridehesten, så kontakt os endelig!

Kontakt Hannah Duelund Liltoft på mail hdl@wiegaarden.dk eller tlf. 20242921

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen