Alberte Conradsen i spidsen af juniormesterskabet (video)

04-02-2022 20:07

Annika Knudsen Lorentsen

Juniorrytterne har netop redet deres indledende klasse ved Agria DRF Mesterskaberne i springning indendørs på Vilhelmsborg, og det blev Alberte Filuca Brünning Conradsen der tog sejren efter hun gennemførte banen fejlfrit for anden gang i klassen, hvor hun havde to heste med

Copyright Ridehesten.com
Alberte Filuca Brünning Conradsen med Medina. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

I alt var der 25 ekvipager til start i mesterskabsklassen for juniorryttere her ved Agria DRF Mesterskaberne, som afholdes af Danish Derby Horse Shows

Klassen som er præsenteret af Easystrø blev afviklet på en 135 cm høj bane, hvor særligt den store trekombinationen ud af hjørnet gav problemer for en del af rytterne. Der var dog også mange som lykkedes med at ride fejlfrit, i alt syv ekvipager, mens en enkelt kom igennem udelukkende med én tidsfejl.

Copyright Ridehesten.com
Alberte Filuca Brünning Conradsen med Medina. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen

Sejren gik til Alberte Filuca Brünning Conradsen, som starter mesterskabet ud med at ride fejlfrit i sadlen på begge de heste hun havde til start. Sejren tog hun på den hurtige og velspringende Medina e. Bonaparte Z/ Isotoop (opdr. Lene Sternkopf), deres tid blev 71,07 sekunder og dermed havde de mere end to sekunder ned til andenpladsen. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Alberte var selvfølgelig rigtig tilfreds med dagens klasse, og i videoen nedenfor kan I høre lidt omkring, hvilken hest hun forventer at ride i finalen søndag. Hun tog nemlig også tredjepladsen i sadlen på Miss Hope e. Hip Hop (SWB)/ Laughton's Flight (opdr. Anders Normann). 

Copyright Ridehesten.com
Leonora Løwe Skjold med Fi-Touch. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen

På andenpladsen i klassen i dag blev det Leonora Løwe Skjold med Fi-Touch e. Azteca VDL/ Indorado. Den store velspringende hoppe hjalp Leonora flot igennem på den svære trekombinationer, og resten af vejen så parret særdeles sikre ud. 

De syv ekvipager der lykkedes med at ride fejlfrit i dag, har det bedste udgangspunkt til finalen, hvor de alle kommer fejlfrit til start. Startrækkefølgen i finalen bliver omvendt af dagens placeringsrækkefølge, således at vinderekvipagen fra i dag, kan ride sidst i finaleklassen. 

Resultater fra klassen.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen