Bruttogrupper i springning opdateret

15-01-2024 19:02

Trine Askjær-Jørgensen

2024 er som bekendt et OL-år, og det har også betydning for seniorspringrytternes bruttogrupper, der netop er blevet offentliggjort af DRF

Copyright Ridehesten.com
Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Dansk Ride Forbund har netop offentliggjort de opdaterede bruttogrupper for seniorspringryttere, der som noget nyt opdeles i henholdsvis A- og B-grupper.

Opdateringerne sker på baggrund af de resultater, der er opnået i 2023, ligesom enkelte ryttere rokeres, da de falder for aldersgrænsen i tidligere kategori.

Pga. sommerens forestående OL i Paris er bruttogrupperne i springning i år inddelt en anelse anderledes ift. normalt. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Frem mod OL 2024 laves der desuden en ”longlist” med OL-kandidater. Ekvipagerne på denne liste er endnu ikke udvalgt. Listen indleveres til Danmarks Idrætsforbund (DIF) den 28. marts 2024, hvorefter den offentliggøres på Dansk Ride Forbunds hjemmeside.

Landstræner Bo K. Møller fortæller: – Mange af vores seniorryttere har allerede i år, 2024, været særledes aktive og succesfulde ved forskellige, internationale stævner trods det, at året kun lige er begyndt. Det glæder mig, at de arbejder så dedikeret på at få erfaring på det allerhøjeste niveau – det er virkelig vigtigt.

Bruttogruppelisterne for gruppe A og B for seniorspringryttere samt bruttogruppen for U25-ryttere.

/Dansk Ride Forbund

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner