Akeem Foldager nyder livet i USA

10-11-2015 08:42

Den internationale Grand Prix-hest Akeem Foldager nyder tydeligvis livet hos sin nye ejer, Charlotte Jorst, der flere gange om ugen rider den danske vallak ud i naturen

Copyright Ridehesten.com
Akeem og Charlotte nyder en ridetur i naturen, hvor også Charlottes anden Grand Prix-hest Nintendo var med. Foto: Privat.

Billedet her postede Charlotte Jorst for få timer siden på Facebook efter, at hun og Akeem Foldager havde været på halvanden times terræntur i regnvejr og sluttede af med et koldt fodbad.

Den 13-årige Grand Prix-hest Akeem Foldager e. Akinos/ Loran (opdr. Louise Høgh) har tidligere startet internationalt med Joachim Chr. Thomsen og Andreas Helgstrand og blev solgt til dansk-amerikanske Charlotte Jorst i starten af 2015.

Charlotte, der bor i Reno, Nevada, har allerede startet en enkelt Grand Prix til 72,3% og har solrige planer for vinterens stævnesæson.

- Akeem skal til Florida den 4. januar og så skal han gå CDI-W den 13.-17. januar og igen den 27. januar, fortæller Charlotte Jorst. - Så fortsætter vi i februar med CDI 3- eller 5-stjernet, og så kommer vi måske til Danmark. 

Charlotte fortæller, at Akeem hver dag er på tur i bjergene for at komme i form uden at belaste benene, og det virker!

Han trives så godt!

 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen