Charlotte Jorst placeret i Grand Prix

15-11-2023 09:51

Charlotte Kusk Berwald

Ved weekendens Gold Coast Fall Fling i West Palm Beach var dansk/amerikanske Charlotte Jorst til start med to af sine heste

Copyright Ridehesten.com
Charlotte Jorst efter søndagens Grand Prix. Foto: privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

Der er så småt ved at komme gang i stævnerne i Florida nu, hvor vintersæsonen står for dørene. Det er efter nytår at den store vintersæson bliver skudt i gang, hvor ryttere fra hele USA, Canada, for slet ikke at tale om resten af verden, samles under Floridas palmer for at dyrke ridesport i et mildere klima, end hvad de nordlige himmelstrøg kan byde på.

I weekenden var Charlotte Jorst til start med Zhaplin Langholt e. Zonik/ Stedinger (opdr. Ole Magnus Jensen og Bente Graasbøll) og Atterupgaards Botticelli e. Benetton Dream/Caprimond E.H (opdr. Michael and Kristine Sinding) som begge skulle gå Grand Prix. Atterupgaards Botticelli er i øvrigt i familie med Atterupgaards Cassidy, idet hans mor er helsøster til Cassidy. Søndag blev det til en placering som både nummer et og to til den dansk/amerikanske rytter.

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Botticelli var så hot, men er så småt ved at finde rytmen. Han gik til 68% begge dage, på trods af fejl. Zhaplin er noget nemmere, da han jo har mere erfaring, men han var meget nervøs den første dag. Søndag var det allerede meget bedre og der endte han på 71%. Der er så meget kvalitet i ham! Jeg er super stolt over de to. De prøver deres bedste og er altid så kære. Jeg kan slet ikke vente med at sæsonen kommer i gang, fortæller Charlotte Jorst til Ridehesten.

Læs mere om stævnet her.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen