Agnete sejrede i CDI3* Grand Prix

19-11-2016 22:15

Maria Lerche Mortensen

I dagens CDI3* Grand Prix hos Blue Hors, blev det til en dansk top tre og det var Agnete Kirk Thinggaard og Jojo Az, der tog sejren. I Intermediare I tog Daniel Bachmann Andersen og Blue Hors Don Olymbrio en overbevisende sejr

Copyright Ridehesten.com
Daniel Bachmann Andersen og Blue Hors Don Olymbrio
Nyheden fortsætter efter annoncen

I CDI3* gentog Daniel Bachmann Andersen og Blue Hors Don Olymbrio e. Jazz/Olympic Ferro gårsdagens succes, ved at vinde dagens klasse. I går var det en Prix St. Georges til 71,974%, men i dag lagde de mere afstand til konkurrenterne med 74% i Intermediare I. Tyske Wolfgang Schade, der i går blev nr. 3, red sig i dag en plads højere op, og endte derfor som nr. 2 med 71,737% med Amore San Remo e. San Remo/ Lord Sinclair I. Tredjepladsen gik til Jill Huybregts og Enzos Armani e. Tuschinski/Tango fra Holland med 67,895%. Fjerdepladsen gik til endnu en dansk rytter, nemlig Lone Bang Larsen og Bakkely’s Onandt e. Onassis/ Michellino der fik 67,632%. Igen i dag blev det tyske Vera Breidenbach og Titan 127 der tog femtepladsen med 67,474%.

Copyright Ridehesten.com
Blue Hors Zackery

Imellem CDI3* Intermediare I  og CDI3* Grand Prix, fremviste Blue Hors nogle af deres velgående hingste, heriblandt var både gamle hingste, men også nogle af de nye hingste der vil blive præsenteret i 2017.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Dagens sidste klasse, CDI3* Grand Prix bød på en dansk top tre. Det blev Agnete Kirk Thinggaard med makkeren Jojo Az e. Ginus/Justboy, der tog sejren med 72,400%. Andenpladsen gik til Mai Tofte Olesen og Rustique e. Heslegård’s Rubin/Mid-West Ibi-Light med 71,020%. Med 70,400% tog Nathalie Zu Sayn-Wittgenstein tredjepladsen med Fabienne e. Future Cup/Rubenstein.

På fjerdepladsen var tyske Wolfgang Schade med Dressman 55 e. Dressage Royal/Sion at finde med 69,620%. Femtepladsen gik til svenske Malin Rinné og Scharmeur e. Schwadroneur/Napoleon 625 med 68,340%. Den sidste placering, nemlig placeringen som nr. 6, gik til endnu en dansker, her var det med 68,020% Carina Nevermann Torup med Sirikit e. Hotline/ Don Schufro.

I morgen rides CDI3* Grand Prix kür, hvor alle danske ekvipager er med. Nationalt rides MA2 og finalen af Bundgaard Byg Cup i Intermediare I kür.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen