Blue Hors Zatchmo er solgt til international rytter

03-05-2022 13:48

Annika Knudsen Lorentsen

Grand Prix-hesten Blue Hors Zatchmo, som blandt andet har været redet af Nanna Skodborg Merrald og Agnete Kirk Thinggaard, er netop blevet solgt til en international dressurrytter

Copyright Ridehesten.com
Agnete Kirk Thinggaard med Blue Hors Zatchmo. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Blue Hors Zatchmo e. Blue Hors Zack/Donnerhall (opdr. Inge Bastian) er en af mange Blue Hors Zack-sønner, der har klaret sig virkelig godt indenfor sporten.

Blue Hors indkøbte hingsten i 2010, da han var blot ét år gammel, og det var ingen tilfældighed.

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Hans mor, Fiesta's Girl, er en helsøster til Blue Hors Don Schufro, der er en avlshingst, som har en helt særlig betydning for os på Korshøjgård. Det er ingen hemmelighed at også Zatchmos far, Blue Hors Zack, betyder meget for både os og resten af verden. Derfor har det glædet os, at se afkommet af netop denne kombination af beskelere gøre det godt på stævnepladserne, udtaler Blue Hors i en pressemeddelelse.

Copyright Ridehesten.com
Nanna Skodborg Merrald med Blue Hors Zatchmo. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

Nu er Blue Hors klar til at give den gode rideoplevelse, som de har haft med Zatchmo, videre til hestens nye ejer, som er international dressurrytter.

Zatchmo har vandt den 3-stjernede Grand Prix og Grand Prix Special i Le Mans i februar med Nanna Skodborg Merrald i salden, og han har ligeledes haft international succes med Agnete Kirk Thinggaard og Allan Grøn. 

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen