Aftenstævne i Karlslunde

24-07-2020 07:00

Maria Lerche Mortensen

I går aftes lagde Karlslunde rideklub faciliteter til et aftenstævne i dressur, hvor Maria Falkner Hansen dominerede i to af klasserne

Copyright Ridehesten.com
Maria Falkner Hansen og Best of Mount St. John OLD
Nyheden fortsætter efter annoncen

Karlslunde rideklub åbnede i går aftes dørene for et aftenstævne i dressur på deres yderst dejlige baner. Selve stævnepladsen er stor og det er intet problem at holde corona-afstand, blandt andet som følge af den store og flotte terrasse, der udgør et publikumsområde, hvor det er muligt at følge med i hvad der sker på konkurrencebane såvel som opvarmningsbane.

 

Aftenstævnet startede med en LA1 med 15 deltagere hvor mange af hestene var af høj kvalitet. Silke Andersen og Runehøjs Skyline var først i ilden og første ekvipage til at score en yderst flot procentsats; 72,778 %, føringen varede ved et langt stykke igennem klassen, men Silke Andersen måtte tage til takke med en grøn og hvid sløjfe. Vinderen blev HP Horses-rytteren, Maria Falkner Hansen der scorede 77,407 % i sadlen på hoppen Best of Mount St. John OLD. Maria fik dog skarp konkurrence fra Lars Stage og Hoya’s Finessa der opnåede 76,667 %. Placeret som nummer fire i klassen blev Trude Hestengen og Kick Pleasure med 72,037 %.

Copyright Ridehesten.com
Maria Falkner Hansen og Magic Moon S
Nyheden fortsætter efter annoncen

Aftenen bød herefter på en MB0 hvor Maria Falkner Hansen igen hev en rød sløjfe med hjem, denne gang med Magic Moon S med en procentsats på 68,718 %. Med 67,436 % blev juniorrytter Carla Johansen placeret som nummer 2 i hendes debut med den garvede Søndervangs Arrogant. Tæt herefter fulgte Julie Graff og Sabine-Høm med 67,179 %. Jannie Surrow Hedegaard indtog fjerdepladsen med 65,641 % i sadlen på Stald-Majbøl’s Sungard.

Copyright Ridehesten.com
Helene Elisabeth Sloth og Avatar

Dagens sidste klasse var en sværhedsgrad 6-8 klasse med 4 starter. Her blev det med 66,9 % Helene Elisabeth Sloth og Avatar, der sluttede øverst på resultatlisten.

Se alle resultater her

På Karlslunde rideklub er der fart over feltet, ikke nok med at faciliteterne er helt nye, store og flotte, så bliver de i den grad også brugt som stævnebaner. Allerede på søndag huser Karlslunde et endags-landsstævne i ponydressur og i ugen derefter følger endnu et distriktsstævne i dressur for hest og tredages landsstævne for pony.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen