Åbent Hus hos Nyt Hesteliv

04-05-2012 09:39
Nyt Hesteliv holder åbent hus for hele familien med masser af aktiviteter for både børn og voksne. Mia Rosenlyst vil vise ponytricks, der vil være rig mulighed for at hilse på hestene på tæt hold, og børnene må gerne strigle en pony og hilse på det lille muldyrføl Peppe på 3 måneder

Søndag den 13. maj kl. 14.00-17.00 holder Nyt Hesteliv åbent hus med masser af aktiviteter for både børn og voksne. For alle interesserede er der gratis foredrag om hesteværnsager. Stifter af nyt Hesteliv, Janne Junker, vil fortælle om internatets arbejde. Hvor kommer hestene fra, og hvad gør internatet for dem? Hvordan hjælper politiet i sagerne, og hvad skal man gøre som privatperson for at hjælpe? Hvordan er heste, som har været vanrøgtet, og hvordan sikres de den bedst mulige bedring? Flere informationer om nyt Hesteliv kan findes på internatets hjemmeside.

Links

Info

Yderligere informationer

Nyt Hesteliv blev startet i 2005 af Janne Junker og har til formål at hjælpe mishandlede og vanrøgtede heste. Internatet er beliggende i Blommenslyst ved Odense. Vanrøgt af heste er et stort men skjult problem i Danmark, og Nyt Hesteliv har løbende udvidet kapaciteten for at kunne tage imod de mange syge og skadede dyr. Hver og en har en foruroligende historie.
Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen