4-års kval for de morgenfriske

15-10-2014 09:46

Så er de unge springheste også kommet i action ved JBK Horseshows, hvor der her fra morgenstunden har været afviklet første kvalifikation for de 4-årige springheste

40 4-årige springheste mødtes her til morgen i første kvalifikation af to kvalifikationer inden fredagens finaler i Dansk Ride Forbunds championat. På trods af deres manglende erfaring var der flere ungheste, som sprang med stort overblik og overskud på banen. Enkelte avlshingste lyste op i klassen og fælles for flere af dem var, at de var noget "muntre" og overskudsagtige på banen, og det koster naturligvis værdifulde points for ridelighed. Dommerne i klassen var Bo K. Møller, Lorenz Linnet og Kenneth Ernst.

Det blev Karen Rohde og Lauens Ask e Lambrusco Ask/Quatsous fra Stutteri Ask som red sig i front i første kvalifikation med 8,40 points. Karen rider med et dejligt overblik på banen og Laurens Ask kvitterede ved at bevare roen og koncentrationen og de fik vist at der i Laurens Ask gemmer sig et stort spring til de helt store opgaver i fremtiden. Samme indtryk fik man også af klassens nr. to Kirstin Skjoldshøj og Cassiopeia e. Carrigo/Solos Landtinus opdrættet af Mie Nielsen og Theo de Vos en hest der har en herlig grundgalop, valafbalanceret og så formår Kirstin at ride i en god rytme banen rundt. Hun delte andenpladsen med Rikke Andersen og Carrido e. Carrigo/Escudo II fra Niels Johansen og Mette Madsen, en hest der gav løfter om stor kvalitet og som formåede at bruge sin krop på bedste vis over forhindringerne godt hjulpet af sin rytter - begge fik 8,3 points.. 

Se hele resultatet her 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen