3 individuelle finalepladser ved EM

06-08-2022 09:30

Christine Krogh Frausing
Skribent

I går var springrytterne endnu en gang i ringen, hvor det blev til en individuel finaleplads for 3 ekvipager, imens Cilja Folman Westh også fik redet hendes dressurprogram i military

Copyright Ridehesten.com
Banegennemgang. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

Blandt springrytterne blev det desværre ikke til en medalje i holdkonkurrencen, men de kan dog glæde sig over, at de tre ryttere, Silje Kristoffersen, Magdalene Rose Mikkelsen samt Laura Sargent, alle er videre i den individuelle finale. 

Copyright Ridehesten.com
Foto: Privat

Silje har det bedste udgangspunkt, da hun foreløbigt har redet rent 0, og derfor går ind i den individuelle finale med 0 fejl. Magdalene Rose Mikkelsen fik desværre 8 fejl i dag, og går derfor ind i finalen med 8 fejl, imens Laura Sargent fik 12 fejl i dag, og dermed bringer 12 fejl med ind i finalen. 

I dag er dagen military rytterne glæder sig mest til

I går var det Cilja Folman Westh's tur til at ride hendes dressurdel, og det gik også rigtig fint. Cilja opnåede 31,5 i straf, hvilket svarer til 68,5%, og det er hun selv rigtig tilfreds med. Det giver hende en foreløbig 13. plads forud for resten af stævnet. 

Sofia Zornig Sylvestersen, der red dressur i går, ligger foreløbigt nr. 25. De red i går til 35,4 i straf, hvilket er 64,6%.

Nu glæder de sig begge til i dag, hvor de skal ud i terrænet, og hvor meget endnu kan rykke rundt på placeringerne. 

Copyright Ridehesten.com
Cilja Folam Werth. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

Lovende dressurpræstationer

To danske dressurryttere var ligeledes på banen i går. De red den første del af den individuelle konkurrence, og for begge ser det meget lovende ud. Josephine Gert Nielsen ligger på en foreløbig 3. plads, da hun med Kastanienhof Crimson Gold scorede, 75,018%. Selma Ludvigsen og Egelykkes Perfetto har ligeledes lagt godt fra land individuelt, da de sammen scorede 71,865%. 

Copyright Ridehesten.com
Foto: Privat

Det sker der i dag 

I dag skal militaryrytterne som sagt i terrænet. Klassen starter kl 15.00 i eftermiddag, hvor sofia har starttid kl. 15.28, imens Cilja har starttid kl. 16.28. 

Olivia Dresler og Izabella Tardrup Frandsen, der begge ikke gik i den individuelle finale, skal i dag ride en almindelig klasse. 

Anden halvdel af dressurrytterne skal ride deres første de laf den individuelle konkurrence, hvor Cornelia Munch sinding har starttid kl. 09.32, imens Andrea Hamann Sand har starttid kl. 11.39. 

Se start- og resultatlister her 

Christine Krogh Frausing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Christine Krogh Frausing