165 deltagere på Skårup Overgård

17-06-2015 11:07

Det smukke landskab ved Skårup Overgård danner for 31. gang rammen om et tre-dages landsstævne i military, når Kirstineholm Rideklub rutineret og godt hjulpet af et utroligt medhjælperkorps, igen afholder stævne

Copyright Ridehesten.com
Foto: pressemeddelelse

- Vi er heldige, at vi har så mange frivillige, der bare stiller op til de mange opgaver, som skal løses for at et sådan arrangement kan afholdes, og uden dem kunne det ganske enkelt ikke lade sig gøre, lyder det fra stævnearrangør Jørgen Albertsen.

To lokale hold stiller op
For femte gang indenfor de senere år afvikles også DRF’s mesterskab for hold – kaldet ”DM for hold” i daglig tale. I alt 48 ryttere af de 165 startende deltager i konkurrencen om at vinde DM for hold, heraf stiller to hold op fra værtsklubben Kirstineholm Rideklub.

De startende ryttere, heraf mange lokale, konkurrerer i forskellige klasser, alt efter hestens og rytterens uddannelsesniveau og erfaring.  Konkurrencen løber over tre dage, hvor man starter med dressur fredag 26. juni fra morgenstunden kl. 7.30 for at nå alle startende. Lørdag 27. juni er det så terrændag, hvor konkurrencen begynder kl. 9.30, og konkurrencen slutter søndag 28. juni, hvor vindere af såvel den individuelle konkurrence som holdkonkurrencen kan kåres.

Sponsorer er uvurderlig hjælp
At afvikle et sådan stævne kræver ikke kun god opbakning fra frivillige kræfter, men kræver også hjælp fra de sponsorer, der gerne vil støtte ridesporten med præmier til rytterne eller på anden vis til afvikling af stævnet.

- Vi er i år så heldige, at vi har fået et hovedsponsorat fra Global Connect, og sammen med lokale sponsorer som Bundgård Byg, Ove B. Dirksen, S.P. Maskiner samt LR Parts, kan de vindende ryttere endnu engang få pæne præmier, som traditionen byder det på Skårup Overgård, slutter Jørgen Albertsen.

Derudover er der også en præmiebuket til de vindende ryttere, sponsoreret af HUGO i Hovedgård. HUGO står også for udsmykningen af ridebanen, så rammerne tager sig ud i flotteste stil. 

Alle interesserede er velkomne til at kigge forbi i løbet af konkurrencens tre dage, hvor det vil være muligt at se tre meget forskellige ride-discipliner, der alle kræver godt samspil og makkerskab mellem hest og rytter.  Der er gratis entre.

Kilde: pressemeddelelse

Start- og resultatliste

Skårup Overgård

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen