Så er DM i gang på Broholm!

07-06-2013 09:41

Signe Wiese

For 10. år i træk danner Broholm Slot rammerne om DM i dressur og paradressur. Paradressurrytterne indledte DM-stævnet i går, og i dag afvikles bl.a. seniorrytterne 1. mesterskabsafdeling

Copyright Ridehesten.com

Broholm Slot er med årene nærmest blevet synonum med dansk dressursport. I år er det 10. gang, der afvikles DM for seniorryttere, og jubilæet markeres ved flere lejligheder under DM-stævnet.

I år afvikles også DM for paradressurrytterne, samt DRF-mesterskabet for U25-ryttere. Paradressurrytterne var de første til at ride på mesterskabsbanerne, da der i går blev afviklet holdmesterskab for grad 1A - IV.

Grad 1A blev vundet af norske Jens Lassen Dokkan/Heiberg, mens Grad 1B blev vundet af Stinna Tange på sin nye hest, Steffi Graf. Klassen for Grad II-ryttere blev vundet af Caroline Cecilie Nielsen på Leon, Grad III blev vundet af PL-bronzevinderen Annika Lykke Dalskov med Aros A' Fenris og Grad IV blev vundet af Line Thorning Jørgensen på Di Caprio.

I dag starter mesterskabet for alvor for U25- og seniorrytterne. U25-rytterne rider på banen til deres 1. mesterskabsrunde kl. 15.20 og kl. 17.00 starter seniorrytternes mesterskab.

Paradressurrytterne ride i dag 1. afdeling af deres individuelle mesterskaber.

Se start- og resultaterlister HER

Ridehesten er naturligvis på pletten på Broholm  - så følg det store DM-stævne her på siden, og læs en fyldig reportage i næste nummer af magasinet Ridehesten

 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen