13-årige Frederik Bak Andersen var til start i Uggerhalne

23-05-2022 07:41

Annika Knudsen Lorentsen

Ved det internationale stævne i Uggerhalne var bare 13-årige Frederik Bak Andersen til start i de 2-stjernede klasser, og i sadlen på den erfarne 19-årige Carolus-Magnus har han blandt andet redet to fejlfrie runder

Copyright Ridehesten.com
Frederik Bak Andersen med Carolus-Magnus. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Det er ingen problem at være 13 år og ride ved et stort internationalt stævne, hvis bare man har mod, god opbakning og en hest, som ved hvad det drejer sig om. 

Frederik Bak Andersen, som er toprytter Lars Bak Andersens søn, var med sin far til start i Uggerhalne ved det internationale stævne arrangeret af Helgstrand Event. I sadlen på den 19-årige Carolus-Magnus e. Continue/ Lord Kemm har han redet i den 2-stjernede small tour. Torsdag red han 125 cm med to nedslag, mens han både torsdag og lørdag red fejlfrit i henholdsvis 125 cm og 130 cm. 

Copyright Ridehesten.com
Frederik Bak Andersen med Carolus-Magnus. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Stævnet i det nordjyske var ekvipagens første internationale stævne sammen, og Frederik har overtaget tøjlerne på Carolus-Magnus fra Caroline Rehoff Pedersen, som har redet op til 150 cm med ham. 

– Magnus ville ikke pensioneres og elsker at gå i sporten, men han skal ikke gå det helt store længere, og derfor er det så dejligt, at han kan gå med Frederik og være en god lærehest for ham, fortæller Caroline.

Resultater fra Uggerhalne.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen