10 i trav til Atterupgaards Delahaye

21-11-2021 19:31

Denne søndag blev der afviklet Dansk Varmblods egnethedstest i dressur præsenteret af Blue Hors i region 1 på Vallensbæk Ridecenter. Sejren gik til Atterupgaards Delahaye, som blev belønnet med et 10-tal for hendes imponerende trav

Nyheden fortsætter efter annoncen

I dag var hele 50 heste til start ved Dansk Varmblods egnethedstest i dressur, og de blev bedømt af Dennis Fisker og OL-drommer i dressur, Susanne Baarup.

Ét enkelt 10-tal blev i dag givet, og det gik til hoppen, Atterupgaards Delahaye e. Foundation/ Bon Bravour (opdr. Atterupgaard) for hendes imponerende trav. Der blev heller ikke uddelt mange 9-taller, men tre af dem, der blev delt ud, gik til Atterupgaard-hoppen for galop, ridelighed og kapacitet, mens der for skridt blev givet 8. Dette gav en samlet karaktersum på 900,00 point og en sejr til hoppen, som blev redet af Selina Solberg. Dette bringer også ekvipagen ind på en delt tredjeplads på landsplan for egnethedstesten i dressur.

Copyright Ridehesten.com
Springborgs Abiza og Kathrine Springborg. Foto: Ridehesten.com/Mie Thorup Poulsen

På andenpladsen blev det endnu en hoppe, Springborgs Abiza e. Asgards Ibiza/ Rubin-Royal (opdr. Stutteri Springborg), redet af Kathrine Springborg. Hoppen blev belønnet med 9 i ridelighed og 8,5 i både trav, galop og kapacitet samt 8 i skridt og opnåede en samlet karaktersum på 875,00 point.

Copyright Ridehesten.com
Søbakkehus Duffy og Michael Søgaard. Foto: Ridehesten.com/Mie Thorup Poulsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Tredjepladsen blev besat af Søbakkehus Duffy e. Sezuan/ Uno Don Diego (opdr. Michael Søgaard), redet af Michael Søgaard. Hoppen blev belønnet med 9 for skridt, galop og kapacitet og opnåede en samlet karaktersum på 870,00 point.

Dagens egnethedstest var den sidste for i år, og det vil derfor snart være muligt at se, hvilke heste der er kvalificeret til finalen, som afvikles ved hingstekåringen i Herning den 9-13. marts 2022.

Klassens resultat.

Ridehestens fotograf har været til stede hele dagen. Se billederne på hjemmesiden i starten af næste uge.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen