World Cup-springsæsonen blev skudt i gang i Oslo

21-10-2019 16:45

Camilla Tiefensee Schrøder

Mens World Cup-dressursæsonen blev åbnet i Herning denne weekend, tog vores norske naboer i Oslo sig af sæsonens første World Cup-stævne i springning. Vinderen blev den unge schweizer, Bryan Balsiger

Copyright Ridehesten.com
Bryan Balsiger og Clouzot de Lassus SUI vandt World Cuppen i Oslo denne weekend. Foto: FEI/Satu Pirinen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Det var en stor dag for den kun 22 år gamle Bryan Balsiger, som vandt søndagens World Cup-kvalifikation ved Kingsland Oslo Horse Show. Med en hurtig nulrune på den 11-årige vallak Clouzot de Lassus e. Ugano Sitte/Tenor Manciais vandt han ganske overraskende mod både verdensetteren Steve Guerdat og flere andre af verdensranglistens topryttere, som var blandt de 12 ryttere i omspringningen.
– Han giver mig 200% ved alle stævner, og vi har sammen vundet guld ved EM for youngriders og de schweiziske mesterskaber, men det her er den største sejr i vores karriere, udtaler Balsiger til FEI.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Se resultatlisten

På vej mod Las Vegas
I alt 18 ryttere fra den vesteuropæiske liga vil i løbet af de i alt 14 kvalifikationsrunder kæmpe om adgangen til finalen i Las Vegas, som finder sted den 15.-19. april 2020. Næste World Cup-stævne i springning (den vesteuropæiske liga) afvikles i Helsinki den kommende weekend og efterfølgende er det Lyon, Verona, Stuttgart, Madrid, La Coruña, London Olympia og Mechelen, som er værter for World Cup-stævnerne frem til årsskiftet.  Se hele World Cup-kalenderen for sæson 2019-2020.

Anna Pørtner

Tip nyhedsvagten

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner