Volstrupgaards Cassiopeia solgt til juniorrytter

28-06-2016 14:49

Grand Prix-dressurhesten og elitehoppen Volstrupgaards Cassiopeia er i en alder af 15 år solgt til en dansk juniorrytter

Copyright Ridehesten.com
Maria Dahl-Bruun og Volstrupgaards Cassiopeia på Finstrupgaard i weekenden.

Volstrupgaards Cassiopeia ERDH 0100486 e. Come Back II/ Caletto III (opdr. Birgitte og Mogens Kløve-Mogensen) kendes af de fleste som berider Allan Skovs Grand Prix-hest. Den nu 15-årige hoppe, der debuterede i World Cup i 2014, har en lang dressurkarriere bag sig - og forhåbentligt en god karriere som juniorhest foran sig. Cassiopeias CV byder også på en succesfuld avlskarriere, i det hun er mor til den springbetonede guldmedaljehoppe Quela VG e. Quidam's Rubin samt RDH-hoppen Capaia VG e. Carson Ask, som er B-hest i dressur og lige er blevet distriktmester for hold for andet år i træk. Cassiopeia blev allerede som 8-årige elitehoppe.

Cassiopeias nye rytter er den 17-årige  juniorrytter Maria Dahl-Bruun, der efter blot en uges samarbejde med sin nye hest var til start ved C-stævnet i Aalborg i weekenden for at kvalificere sig til DM for juniorer i starten af august. Med en overbevisende sejr og en andenplads i MB0 med henholdsvis 72.308 % og 71.282 % er Cassiopeia og Maria klar til at indtage de danske dressurbaner og forhåbentligt også til at repræsentere de røde hvide farver i udlandet i fremtiden.

 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen