Over 70% til Allan Skov og Cassiopeia

30-11-2014 19:17

Berider Allan Skov og DV-hoppen Volstrupgaards Cassiopeia har i denne weekend har deres World Cup-debut i Stockholm, hvor de i eftermiddag har redet kürfinalen

Copyright Ridehesten.com
Allan Skov og Volstrupgaards Cassiopeia.

I Grand Prix Kür ved World Cup-stævnet i Stockholm blev det i dag til hjemmebanesejr til svenske Tinne Vilhelmson-Silfven og Don Auriello e. Don Davidoff/ White star med hele 80,875%. Med 79,250% indtog hollandske Hans Peter Minderhoud andenpladsen på Glock's Flirt e. Florestan I/ Gauguin de Lully og henviste svenske Minna Telde til tredjepladsen med hingsten Santana e. Sandro Hit/ Rubinstein I med 76,550%.

Danske Allan Skov sluttede på tiendepladsen i sin World Cup-debut med DV-elitemedaljehoppen Volstrupgaards Cassiopeia e. Come Back II/ Caletto I (opdr. fam. Kløve-Mogensen) efter et ridt på 70,675%.

- Det var en super oplevelse at ride i Stockholm - både for hest og rytter. Det er en kæmpe arena og en helt fantastisk stemning. Her er rigtig gode forhold for hest og rytter, hvad angår opvarmning, arena, bunde, hotel osv. Desuden er her et super program med shows, kanon springning, eventing og kørsel, fortæller Allan Skov.

Se stævnets resultater HER

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen