VM i kørsel er aflyst!

04-10-2020 15:10

Britt Carlsen

I den kommende weekend fra den 7. - 11. oktober skulle Valkenswaard i Holland have afviklet FEI Driving World Championships, VM i firspandskørsel, men på grund af et stigende smittetal (Covid-19) i Holland er finalen aflyst

Copyright Ridehesten.com
Den regerende verdensmester Australiens Boyd Exell, var klar til at forsvare sin titel i Holland. Foto: Ridehesten.com/Britt Carlsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

FEI Driving World Championships, VM i firspandskørsel er blevet aflyst denne weekend. Mesterskabet var udset til at skulle afvikles den kommende weekend i Valkensward, men på grund af stigende smittetal i Holland har byen besluttet at aflyse mesterskabet. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

”Det er ærgerligt, at FEI Driving World Championships i Valkenswaard har været nødt til at blive aflyse i sidste øjeblik, da alle involverede har gjort så meget for at forsøge at få mesterskabet afviklet”, udtaler FEIs generalsekretær Sabrina Ibáñez, “men desværre betyder de nye regeringsrestriktioner i Holland, at det er umuligt for mesterskabet at fortsætte i næste uge. Startlisten til mesterskabet så meget stærk ud i et så udfordrende år for vores sport, hvor 13 nationer stod  for at deltage, heraf otte med fulde hold, men det er klart, at sundhedshensyn skal prioriteres."

USA, der vandt guld på hjemmebane ved FEI World Equestrian Games ™ 2018 i Tryon (USA), ville ikke forsvare sin holdtitel, da de kun havde en kusk på vej til Valkenswaard, men Australiens Boyd Exell, der tog den individuelle titel på den sidste dag i North Carolina for to år siden, sigtede mod at forsvare sit mesterskab.
Australien, Belgien, Tjekkiet, Frankrig, Tyskland, Ungarn, Holland og Polen skulle alle sende hold til mesterskabet, mens Østrig, Rumænien, Schweiz, Uruguay og USA var de fem nationer, der sendte en kusk til den individuelle konkurrence.

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen