Chabert i front af Blue Hors Para Cup-finalen

26-09-2020 16:42

Esbjerg & Omegns Rideklub er i denne weekend vært for Blue Hors Para Cup-finalen 2019-20, hvor Tina Chabert Jensen har taget føringen efter 1. afdeling

Copyright Ridehesten.com
Fra dagens præmieoverrækkelse, hvor rytterne har stillet op, så der er ”Corona-afstand”. Yderst til venstre ses vinderen, Tina Chabert Jensen. Forrest midt i billedet er dagens nr. 2, Line Schlünsen. Anna Krarup Slinkert, der blev nr. 3, står yderst til højre. Bagest mellem nr. 1 og 2 står Anne Mette Hasselstrøm, der tog 4.pladsen i dagens runde. Foto: Esbjerg & Omegns Rideklub.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Finalen i Blue Hors Para Cup 2019-20 skulle oprindeligt have været afholdt i Esbjerg i slutningen af august, men blev som så mange andre stævner udsat pga. Corona. I stedet for afvikles finalen i denne weekend for de otte ekvipager, der har kvalificeret sig.

Desværre har kun fem ekvipager mulighed for at deltage i finalen, som afvikles i det internationale mesterskabsprogram samt kür. Mesterskabsprogrammet er det højeste internationale program i paradressur og svarer til dressurens Grand Prix Special.

I Blue Hors Para Cup rider alle ryttere mod hinanden uanset, hvilket grad rytterne er klassificeret til. Pararyttere er inddelt i fem grader, hvor grad 1 er de ryttere med den største funktionsnedsættelse.

Første runde af finalen blev vundet af den nykårede danmarksmester i grad 1, Tina Chabert Jensen og hesten Ælling med flotte 72,3%. Meget tæt efter fulgte Line Schlünsen med Holballes Deró med 72,1%, der for nylig vandt DM-sølv i grad 4.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Den lokale junior-rytter, Anna Krarup Slinkert fra Esbjerg og hesten Østerhyldigs Miss De L’Or blev nr. 3 med 70,3%. De øvrige placerede i dagens klasse var Anne Mette Hasselstrøm og Camilla Winther.

Finalen afgøres i morgen, hvor rytterne rider kür. Det er det samlede resultat fra begge finalerunder, der afgør, hvem der vinder Blue Hors Para Cup.

Klassens resultat.

/Pressemeddelelse.

Læs også

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen