Vinder af DRF Dressur Cup 2012

29-10-2012 14:01
Det blev Sportsrideklubben Vallensbæk, der sikrede sig sejren i DRF Dressur Cup 2012, da finalen blev afviklet i weekenden ved Fyns Rideklubs distriktsstævne
Det vindende hold fra Sportsrideklubben Vallensbæk. Fotograf: Rubin Consult ApS

Andenpladsen gik til Ikast Rideklub, Rebelsig Sportsrideklub blev nr. tre, mens Holbæk Rideklub blev nr. fire. Cup’en er en danmarksturnering i dressur for klubhold, der afvikles over seks kvalifikationsrunder og en finale. Finaleresultat: DRF Dressur Cup 2012 Førsteplads: Sportsrideklubben Vallensbæk, 204,48% Helene Brinck/Skovlygårds Manilla Emilie Kampmann/Rubin Eg Michelle Guldbjerg/Soulmate Horsebo Sandra S. Pedersen/Meklenborgs Houdini Andenplads: Ikast Rideklub, 203,26% Caroline Vang Klemmensen/Ozzy Cooper Julie Bøgedal Nielsen/Samanta Karina Kristiansen/Highclass Damgaard Martin Korsbæk/Sion af Hvarre Tredjeplads: Rebelsig Sportsrideklub, 201,15% Alexandra Buchreitz/Ibi-Maja Gitte Jensen/Donna Xanthia Søs Quiel Larsen/Carax June Kikkenborg/win For Us Fjerdeplads: Holbæk Rideklub, 199,78% Anja Moa Pedersen/Stutteri Mårsøs Fleurette Katrine Tobiasen/Ryttergaardens Pascal Julie Stenmose Kendra/Pilegårdens A'Khina DRF Dressur Cup Kvalifikationsrunderne i DRF Dressur Cup fordeles således, at der afholdes to runder på Sjælland, en på Fyn og tre i Jylland. Kvalifikationsklasserne rides i LA2-A, mens i finalen, der afvikles over to dage, rider to ryttere 1. dag LA2-A, og 2. dag rider de sidste to ryttere LA5. DRF Dressur Cup er åben for heste og/eller ryttere, der indenfor kvalifikationsperioden ikke har startet højere end sværhedsgrad 3 til A-, B- eller C-stævner. Selv om hesten eller rytteren ændrer status i løbet af turneringen, er det status på anmeldelsestidspunktet, der afgør ekvipagens startberettigelse. Heste og ryttere kan kun starte for én klub under hele turneringen. Ponyer kan ikke tilmeldes turneringen. Kilde: Dansk Ride Forbund Læs mere om DRF Dressur Cup via linket til højre.