Vind med Ridehesten!

27-02-2015 07:58

Besøg Ridehesten på standene E4158 og i hal C ved Hest & Rytter-messen den 5.-8. marts og få fabelagtige jubilæumsrabatter, gaver samt deltag i vores vilde konkurrence

Copyright Ridehesten.com

Det er ingen hemmelighed, at magasinet Ridehesten fylder 20 år i marts 2015, og det fejres både med et ekstrastort jubilæumsnummer af magasinet, samt med masser af rabatter, gaver og en stor konkurrence på Ridehestens to stande ved messen Hest & Rytter under Dansk Varmblods Hingstekåring i Herning den 5.-8. marts.

20 års jubilæumstilbud
Få 20% rabat ved køb af 1 års abonnement på magasinet Ridehesten, og få både magasinet Ridehesten med posten, som iPapar og fuld adgang til alle nyheder på Ridehesten.com. Normalpris kr. 796,-. MESSETILBUD kr. 637,-

Ikke nok med det. Ved køb og betaling af 1 års abonnement under Hest & Rytter-messen i Herning 2015 får alle nye abonnenter et Catago sommerdækken til en værdi af kr. 329,-.

Husk også at der gives 20% jubilæumsrabat på alle bøger fra Wiegaarden Media på standene under messen.

Konkurrence!
Vind en striglekasse med indhold fra Carr & Day & Martin til en værdi af kr. 1.565,-. Du deltager ved at købe 1 års abonnement på Ridehestens stand E4158 eller standen i hal C.

Vinderen findes ved lodtrækning og offentliggøres på www.ridehesten.com i uge 11. Præmien sendes direkte til vinderen og kan ikke ombyttes.

Vi glæder os til at møde jer i Herning!

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen