Bliv klogere på gangarten trav

14-04-2021 17:35

Annika Knudsen Lorentsen

Ridehesten stiller skarpt på de forskellige gangarter, og international dressurdommer Susanne Baarup Christensen og landstræner og international dressurrytter Dennis Fisker forklarer om hvad man skal have fokus på i traven, og hvordan man kan forbedre hestens trav

Copyright Ridehesten.com
Dennis Fisker og Delatio. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen

I alle gangarter kan man ride forskellige samlingsgrader, men særligt i traven er der en bred vifte af samlingsgrader at arbejde indenfor. I trav tager man udgangspunkt i arbejdstraven og så kan man både øge skridtlængden frem i eksempelvis middel trav, mens man modsat kan samle hesten ind i samlet trav, og på sigt øvelser som passage og piaffe. 

I aprilnummeret af magasinet Ridehesten kan I læse om trav i vores artikelserie om gangarter. Her har vi bragt to artikler, hvor internationale dressurdommer Susanne Baarup Christensen i den ene giver os et indblik i, hvad der lægges vægt på i bedømmelsen af trav. I den anden artikel er det landstræner og international dressurrytter, Dennis Fisker, som giver os et indblik i hvordan han træner hestens trav, og hvordan man kan forbedre traven gennem ridning.

Du finder artiklerne på side 108 i aprilnummeret 2021.

 

Gilpa

Allerede abonnent? – Log ind her

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen