Carsten Bundgaard er gået bort

21-02-2024 16:31

Carsten Bundgaard er gået bort i en alder af 64 år. Han har både en lang karriere hos Charlottenlund Travbane og Danmarks Radio bag sig

Copyright Ridehesten.com
Carsten Bundgaard er gået bort i en alder af 64 år. Foto: Ridehesten.com/Jørgen Bak Rasmussen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Carsten Bundgaard, der var en stor personlighed indenfor væddeløbssporten, er gået bort. Carsten havde en 17 år lang karriere på Charlottenlund Travbane bag sig, og han har gennem sit liv beskæftiget sig med væddeløbssporten såvel som sport i en bredere forstand i et stort omfang. 

Allerede i 1980'erne tog Carsten hul på en karriere inden for væddeløbssporten, hvor han fik sit første job på Trav- og Galopavisen i Glumsø. Sidenhen blev han også ansat som kontorelev og sportschef på Klampenborg Galopbane

Senere opnåede Carsten også en stilling som sportsjournalist hos Danmarks Radio, en stilling som han blev headhuntet til og varetog i 13 år. I sit virke hos DR var Carsten også med til at promovere væddeløbssporten, da han var en af journalisterne bag og vært på tv-programmet 'Firkløvertrav'.

Foruden væddeløbssporten dækkede Carsten også andre sportslige begivenheder for DR's landsdækkende kanal, herunder OL i Sydney i 2000. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Udover karrieren hos DR har Carsten også haft et mangeårigt virke hos Charlottenlund Travbane, og travsporten havde en helt særlig betydning for ham. Carsten var drevet af en stærk iværksætterdrift, som han blandt andet har udvist hos Charlottenlund Travbane. 

Copyright Ridehesten.com
Carsten Bundgaard i sit rette element på travbanen i Charlottenlund. Foto: Ridehesten.com/Jørgen Bak Rasmussen

Hos Charlottenlund Travbane opfandt Carsten auktionerne af hingstebedækninger, som har bidraget med store sponsorbidrag til travbanen i mange år. 

Carsten bliver af Galopsport beskrevet som en ildsjæl og et ihærdigt menneske. Sporten lå hans hjerte nær, ligesom det også var til stede i mange aspekter af hans liv og karriere. 

Carsten Bundgaard døde efter korts tids sygdom. Han blev 64 år gammel. 

Æret være Carsten Bundgaards minde. 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen