En glad dag i stalden

17-03-2014 13:39

I sidste uge bragte vi på Ridehesten.coms Facebook side en hjemmelavet video fra et tysk stutteri, der havde lavet deres egen version af Pharrell Williams musikvideo "Happy" og spurgte vores læsere, om de ville tage den udfordring op....

Copyright Ridehesten.com

Teksten på Ridehesten.coms Facebook side lød i tirsdags: "Hvem elsker ikke at svinge med på Pharrell Williams gigantiske hit "Happy", og hvem kender ikke de glade musikvideoer, der er produceret til dette nummer?! Et tysk stutteri giver her deres eget bud på en Happy video - mon dit stutteri eller rideskole kan leve op til dette eller gøre det endnu bedre?"

Den opfordring blev taget alvorligt af et hold hestepasserelever fra skolen Hansenberg Organia, og Sahra Houlberg har på deres vegne indsendt en video til Ridehesten.com, som naturligvis fortjener at blive vist. Sahra skrev til os:

"Birgitte fra vores klasse så, at I havde postet den tyske video med konkurrencen. Som de sande hestepiger vi alle er, ville vi ikke sige nej til en udfordring. Jeg foreslog hurtigt, at vi kunne gå ned i skolens hestestald og optage klippene efter vores afsluttende eksamen, hvorefter jeg ville redigere den. Alle var med på ideen og vi havde meget sjov med det!

Videoen blev vist til vores afslutning foran forældre, arbejdsgivere og lærer, og faldt i god jord hos alle. I klassen havde vi aftalt, at vi ville have et minde om uddannelsen, derfor har vi erhvervet os de studenterhuer, vi har med i videoen. Og selvfølgelig med teksten "Hansenberg dyrepasser" skrevet derpå."

Videoer

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen