Vil du ride indendørs DM?

21-01-2023 10:03

Annika Knudsen Lorentsen

Den første weekend i februar afholdes dette års indendørs Agria DRF mesterskab i springning, og hvis du skal nå at være med, skal du huske at melde til inden sidste tilmeldingsfrist. Sidste tilmeldingsfrist er den 24. januar 2023

Copyright Ridehesten.com
Rikke Haastrup med Casira. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Inden længe afholdes årets indendørs Agria DRF Mesterskab i springning på Vilhelmsborg. Stævnet afholdes af Danish Derby Horse Shows, og Casper Cassøe fortæller, at han håber, at der kommer mange flere tilmeldinger.

– Vi har så meget at byde på, så rytterne kan i princip tage alle staldens heste med. Der er klasser på alle niveauer, og alle er velkomne.

Klub- og Sportschef fra Dansk Ride Forbund, Anne Silfwander er enig, og opfordrer rytterne til at støtte op om stævnet hos DDHS:

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Vi har haft et fantastisk samarbejde med DDHS. De er virkelig engagerede og kompetente som stævnearrangører. Jeg håber, at rytterne vil bakke op om stævnet og særligt mesterskaberne, som bliver de sidste der afholdes af DDHS i den her omgang. Vi er utroligt taknemmelige for det gode samarbejde vi har haft, og vi glæder os til flere spændende samarbejder i fremtiden.

Sidste mesterskab hos DDHS i denne omgang
I år er det sidste år, i denne omgang, at Danish Derby HesteSportsrideklub afholder mesterskabet. De næste tre år vil det blive afholdt hos Riders Cup i Herlufmagle. DDHS har været værter for de indendørs mesterskaber siden 2013, hvor det flyttede fra Fredericia Rideklub til Danish Derby Hestesportsrideklub, som har afholdt stævnerne på Vilhelmsborgs flotte baner.

– Vi har været utroligt glade for at have haft de indendørs mesterskaber i de sidste 11 år. Det har været et rigtig fint stævne at have, som gennem årene har tiltrukket mange starter – særligt på seniorniveau, afslutter Casper.

/Dansk Ride Forbund

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen