Vil din hest gerne med på efterskole?

21-09-2020 09:09

Så tag den med til Vestbirk. Vestbirk Musik- & Sportsefterskole tilbyder dig en unik mulighed for at kombinere din store interesse for ridesporten med det bedste år af dit liv

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

I Vestbirk har de satset stort på deres ridelinje – meget stort! I oktober 2018 stod deres eget topmoderne ridecenter nemlig færdigt.
Det nye center rummer to store lyse ridehaller på hhv. 30x70 og 20x60 m med Walber ebbe/flod fiberbunde og staldområder med 84 store lyse Röwer & Rub hestebokse.

Copyright Ridehesten.com

Ridning er en livsstil
Ridelinjen på Vestbirk er mere en blot smukke omgivelser. Uanset hvilket niveau du kommer med, så skal du forberede dig på at blive en dygtigere rytter og være engageret i din hest.
Efterskolens egne faste undervisere har stor erfaring med hold- og privatundervisning indenfor både dressur og spring.
På Vestbirk møder du forståelse for, at ridning er en livsstil. Skemaet er tilrettelagt, så du har god tid til din hest hver dag. Og der ansat staldpersonale, som sørger for fodring og meget af det praktiske, så du også får tid til at være på efterskole!

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Besøg Vestbirk Musik- & Sportsefterskole
Er du interesseret i at læse mere om Vestbirk Musik- & Sportsefterskole og se skolen, så får du muligheden i slutningen af september.
Den 27. september åbner efterskolen dørene for åbent hus-arrangementet "Efterskolernes Dag". Her kan du få en rundvisning på efterskolen og dens ridecenter samt møde nuværende elever og undervisere til en snak.

Læs mere på vmse.dk.

Copyright Ridehesten.com
Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen