Vestbirk har drømme for 15 millioner

17-11-2015 14:45

Vestbirk Musik- og Sportsefterskole har en ambition om at kunne tilbyde landets bedste ridefaciliteter til deres elever – en ambition der forventes at koste op mod 15 millioner kroner  

Copyright Ridehesten.com

Vestbirk Musik- og Sportsefterskole har over 25 års erfaring med at kombinere et efterskoleophold med heste og ridning. På skolens hestelinjen er der 45 elever, der har medbragt egen hest.
Det nuværende ridecenter, der blev opført i 1975 trænger til en udskiftning, idet de fysiske rammer ikke længere lever op til skolens generelle kvalitet. Planen er at ridecenteret skal rives ned og erstattes med større og mere moderne faciliteter.  Prisen for et nyopført ridecenter forventes at koste op mod 15 millioner kroner, og lige nu afventer man de sidste godkendelser fra kommunen. Den endelige afgørelse er afventet med spænding, og det forventes at byggeriet går i gang så snart godkendelsen er i hus. Lokalplanforslaget for det nye byggeri blev behandlet på teknik- og miljøudvalgsmødet forleden, og politikerne i udvalget var positive.


Kilde: Horsens Folkeblad
 

Anna Pørtner

Tip nyhedsvagten

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner