Vigo d'Arsouilles-afkom fløjhingst i Holsten

31-10-2020 20:27

Annika Knudsen Lorentsen

Avl

Det blev den røde hingst Vigado der tog titlen som fløjhingst ved årets hingstekåring i Holsteiner Verband, mens det blev en 5-års hingst Combat der opnåede højeste hammerslag på dagens auktion, og blev solgt for intet mindre end godt 1,1 millioner kroner

Copyright Ridehesten.com
Vigado. Foto: Janne Bugtrup
Nyheden fortsætter efter annoncen

Tidligere i dag blev 18 hingste kåret ved kåringen i Holsteiner Verband, hvoraf de fem blev præmiehingste. Blandt de 5 præmiehingste skulle fløjhingsten findes, og det blev den smukke røde Vigado der tog titlen. 

Vigado er efter den belgiske hingst Vigo d'Arsouilles/Quo Vados/Cash and Carry og er opdrættet og ejet af Witt Pferdezucht GbR Wellinghusen. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Flotte priser ved auktionen
Efter hingstene var igennem kåringen skulle ridehestene på auktion, og derefter en række af hingstene, kårede såvel som ikke kårede. 

Dyreste hest på auktionen blev den 5-årige Combat SR e. Cornet Obolensky/Contender, som blev solgt for 150.000 EUR, svarende til godt 1,1 millioner kroner. 

Dyreste hingst blev katalog nr. 33 Cortado e. Cornet Obolensky/Cash and Carry, som blev solgt for 144.000 EUR, svarende til godt 1 millioner kroner. Cortado blev desuden kåret som reserve fløjhingst i forbindelse med kåringen. 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen