Viegård: Video viser slagsmål

20-09-2023 18:34

Charlotte Kusk Berwald

I søndags endte det med slagsmål ved Viegård Stutteri og mandag blev hesteaktivisten Dorthe Braüner Jensen anholdt ved sit hjem i Silkeborg. Nu er der dukket video op af søndagens slagsmål

Copyright Ridehesten.com
Foto: Shutterstock
Nyheden fortsætter efter annoncen

Videoen består af to korte klip og det vises derfor ikke hvad der er gået forud for slagsmålet. I klippet ses en mand slå Dorthe Braüner Jensen, der herefter reagerer prompte med at give en lussing igen. 

Herefter bryder slagsmålet ud, hvor flere personer angriber hinanden. Episoden er blot en af mange, ved stutteriet, der har været i mediernes søgelys det meste af sommeren, efter stutteriets ejer, John Byrialsen, i et viralt opslag på Facebook blev anklaget for at mishandle sine mange heste.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Ugentlige demonstrationer
Uge efter uge har der været afholdt demonstrationer ved Viegård Stutteri i Skals. De fleste af disse har været afholdt uden den store dramatik, andre er endt i konfrontationer mellem demonstranterne og stutteriets personale. I den forbindelse har politiet i Viborg været ude med en beklagelse over den nuværende udvikling. 
– Vi bruger næsten flere ressourcer på at håndtere konflikten derude, end vi gør på selve sagen om hestene, fortæller Christian Toftemark, der er vicepolitiinspektør, Midt- og Vestjyllands Politi til TV Midtvest.

Videoen kan ses her.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen