Vi vil gerne gøre vores forhandlere dygtigere

14-06-2019 21:43

Christian Larsson fra Equality Line har de sidste to dage afholdt clinics med Bombers Blue Bits på henholdsvis Kirstinelund i Århus, mens turen i dag var kommet til BB Horse i Holbæk

Copyright Ridehesten.com
Christian Larsson fra Equality Line sammen med Leroy til venstre og Bomber i midten

Equality Line er blevet importør af Bombers Blue Bits, og i den forbindelse inviteret til clinic for at rideudstyrsbutikker rundt omkring i landet kunne blive klogere på både biddene og bidtilpasning. Bag Bombers Blue Bits står syd afrikanske Bomber Nel og hans søn Leroy, som begge var med til at forklare og give godt råd omring de forskellige bid, samt guide de ryttere der deltog.

Ved dagens clinic på BB Horse i Holbæk som drives af Michael Buchardt og Trine Bluhme, var der indbudt en islænderrytter samt to dressurryttere til at afprøve biddene, og med hjælp fra Bomber og Leroy finde det perfekte bid til deres heste.

Her blev både ryttere og forhandlere guidet gennem bidtilpasning af Bomber og Leroy, som gennemgik hestenes mund og derved kunne fortælle rytterne omkring eventuelle problemer i forhold til hestens mund. Herefter blev der afprøvet flere Bombers Bits på hestene, indtil rytterne fandt det bid de syntes passede bedst til hestene.

- Produkterne er håndlavet og det er derfor muligt for Bombers Blue Bits at lave netop det som rytterne rundt i verden er glade for og derved gavne slutforbrugerne siger Christian Larsson

En af deltagerne ved dagens clinic var Lis Winther fra Winthers Rideudstyr, som fremover vil forhandle biddene.
- Det som er forskellen ved Bombers Blue Bits, er at Bomber og Leroy er indstillet på at lave bid til de heste som er svære at finde bid til, da de ikke bundet til et fast koncept. De har derfor noget som ingen andre har, fortæller Lis og fortsætter - Som Bomber rigtig siger, så er udviklingen i avlen at vores heste avleres finere og finere og munden derved bliver smallere. Det betyder at bidene også skal være smallere, men problemet ligger i at tungene ikke ændrer størrelse. Det er derfor vigtigt at biddet ikke fylder for meget og de skal ligge korrekt, så de ikke ligger unødig tryk på tungen. Det er en af de ting som Bombers Blue Bits kan hjælpe med, slutter Lis.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner