Vi har haft et fantastisk TREC Stævne

15-09-2019 21:01

Et vellykket TREC stævne har netop fundet sin første DM-vinder, Katje Berg på Vitan Bleu B.L.H. fra Ishøj Sportsrideklub

Nyheden fortsætter efter annoncen

Mange ekvipager har i dag kæmpet om DM-medaljerne i TREC i Bernstorffparken. TREC er i særdeleshed en disciplin, hvor samarbejdet mellem hest og rytter kommer på prøve i naturen. Der fokuseres på rytterens og hestens samarbejde i terrænet med stor vægt på rytterens evne til at finde vej, og hestens lydighed og erfaring med naturlige forhindringer i et varieret terræn.

Lørdag red alle rytterne orienteringsridt, som gik gennem Dyrehaven og Jægersborg Hegn med frokostpause hos Holte Rideklub. Rytterne var begejstrede for de smukke ruter, og selvom ruterne var til at klare for det fleste, var en del af rytterne i DRF-mesterskabsklassen udfordret af kort og kompas-opgaven, hvor der både skulle findes koordinatpunkter og udregnes vejen ud fra retning og afstand.

Lørdag aften stod den på fællesspisning, hvor rytterne og dommerne havde en hyggelig middag i teltet på stævnepladsen.

Søndag startede ud med gangartsprøven, MA, hvor rytterne først red en meget kort galop og herefter en jordvindende skridt på en 150 m lang bane. Efterfølgende red rytterne en spændende forhindringsbane (PTV), hvor der var udfordrende forhindringer, som broer, grøft, vandgrav mm, der var smukt placeret på ridebanen.

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Vi har haft et fantastisk TREC Stævne. Sportsrideklubben og Hjortespring Rideklub har lagt et stort og godt arbejde i at få det første DRF-Mesterskab til at blive et fantastisk arrangement. Så tusind tak til de mange TREC dommere og øvrige hjælpere. Uden deres hjælp kunne stævnet ikke gennemføres, lyder det fra Formand for TREC-udvalget Tina K. Foldager, der fortsætter – Det har været helt fantastisk at afholde TREC DRF-Mesterskaber og TREC Cup finaler i Sportsrideklubbens fantastiske faciliteter og omgivelser.

Sejren i DRF-Mesterskabet i TREC gik til Katje Berg på Vitan Bleu B.L.H. fra Ishøj Sportsrideklub, efterfulgt af Lisa Kjer Andersen på Masimo fra Græsted  og Omegns Rideklub. Mens tredjepladsen gik til Maria Juul Rasmussen på Moremoney Magneto fra Ishøj Sportsrideklub


 

 

 

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen