Verdensmesteren vandt i Verona

06-11-2022 22:00

Der har i weekenden været World Cup-kvalifikation i springning i italienske Verona, hvor danske Lars Bak Andersen har deltaget. Sejren gik dog til VM-vinderen fra Herning

Copyright Ridehesten.com
Lars Bak Andersen og Carl-Heinz B. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

World Cup-kvalifikationens startfelt i Verona bød på adskillige ryttere med en verdensmesterskabstitel på CV'et, og det blev også en af dem, der løb med sejren i aften og de værdifulde point i World Cup-turneringens vestlige liga.

Den i Tyskland bosiddende danske berider Lars Bak Andersen kom til start på den 10-årige oldenburgervallak Carl-Heinz B. e. Chacco-Blue/ Quality og lagde meget overbevisende ud med et fornuftigt grundtempo og en god rytme. Først i den svære trekombination, der gav mange ekvipager udfordringer, indkasserede parret fejl, og det var bagbommen på første forhindring, der røg. Desværre kom der et nedslag mere på sidste linje og en enkelt tidsfejl, men bestemt en meget værdig præstation.

Omspringningen bød på syv ekvipager af syv forskellige nationaliteter, og kun to klarede omspringningen fejlfrit. Verdensmesterparret, svenske Henrik von Eckermann og den 13-årige belgiske vallak, King Edward e. Edward/ Feo, forcerede i højt tempo den ene forhindring efter den anden - fejlfrit og urørlige på tiden, der lå næsten fem sekunder under nærmeste konkurrent.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Det var østrigske Gerfried Puck med den blot 9-årige belgiske vallak Equitron Naxcel V e. Balou du Rouet/ Landetto, der ligeledes var fejlfri og besatte andenpladsen. Hurtigst af alle var britiske Harry Charles og 13-årige Z-registrerede Romeo e. Contact van de Heffinck / Orlando, der dog fik et nedslag.

Resultat af World Cup-kvalifikationen.

Stævnets start- og resultatlister.

Copyright Ridehesten.com
Henrik von Eckermann og King Edward. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen