Vallentin mod Peters - DK mod USA

07-07-2018 18:00

Britt Carlsen

20-årige Victoria E. Vallentin kom ind midt i en amerikansk sandwich, da hun sluttede på andenpladsen i den 4-stjernede Grand Prix i Luxembourg kun slået af den amerikanske OL-rytter Steffen Peters og med DV-hesten Lonoir på tredjepladsen

Copyright Ridehesten.com
En andenplads til Victoria E. Vallentin i Luxembourg i dag. Foto: Søren Vallentin

Efter 20-årige Victoria E. Vallentin sluttede på 4. pladsen i det danske mesterskab med Ludwig der Sonnenkönig, blev hun af landstræner Nathalie zu Sayn Wittgenstein udpeget til at være en del af bruttotruppen til WEG i Tryon til september. Da fokus til nu har været Victorias deltagelse i U25, skulle hun efter mesterskabet ud for at sikre international kvalifikation til WEG. Den første af to kvalifikationer kom i høj grad i hus i dag, da hun red sig ind på andenpladsen ved det internationale stævne i Luxembourg. I dagens 4-stjernede Grand Prix opnåede hun 70,696% og en andenplads, kun slået af den amerikanske toprytter Steffen Peters og Suppenkasper, en hest indkøbt med WEG og OL i 2020 for øje. Peters opnåede 74,239% fra et enigt dommerpanel. 
I dag var Victorias taktik klar: et fejlfrit ridt! Og det lykkedes, mens hun fortæller fra Luxembourg, at hun giver mere "gas" i morgen, når det er Grand Prix Special det gælder. 

En anden af de amerikanske holdryttere Oliva Lagoy-Weltz sluttede på tredjepladsen med 70,565% med den danske vallak Lonoir e. De Noir (opdr. Jan og Dorte Rassing. Japanske Hioyuki Kitahara opnåede knap 67% på DV-hesten Huracan e. Blue Hors Hotline (opdr. Lars Christensen) mens det blev til godt 65% til Joanne Vaughan fra Georgien med DV-hesten Elmegårdens Marquis e. Michellino (opdr. Maria Schnoor).

Se hele resultatet HER

Copyright Ridehesten.com
Victoria E. Vallentin og Ludwig der Sonnenkoenig blev kun slået af OL rytter Steffen Peters i dag. Foto: Søren Vallentin
Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen