Uthopia solgt til ukendt køber

28-05-2016 08:44

Carl Hesters makker fra OL i London 2012 Uthopia blev i går solgt på Wilsons Auctions efter en større debat og disput om Uthopias usikre fremtid. Køberen var anonym

Copyright Ridehesten.com

Den 15-årige Uthopia e. Metall var i går præsenteret på Wilsons Auctions, og der var mange interesserede i hingsten – så buddene var ret intense. Det tog hele 15 minutter, før der faldt et endeligt hammerslag på Uthopia, hammerslaget lød på 165.000 pund, hvilket svarer til 1.650.000 kr. Der var online bud på hingsten, men det blev en anonym person, der var til stede ved auktionen, der endte med at give det højeste bud på hingsten.

Uthopia sælges efter at ejerskabet omkring hingsten blev usikkert idet ejeren gik konkurs og derfor måtte sælge hingsten, der det meste af sit liv har boet hos Carl Hester og hans team. Her har hingsten været redet internationalt af både Hester selv og Charlotte Dujardin. Hester forsøgte forud for auktionen at skaffe penge nok til at sikre den ældre og lige nu skadede Uthopia sit otium hos ham og hans team – dette lykkedes desværre ikke. Det meste af den engelske dressurverden venter nu i spænding på at finde ud af, hvem der har købt den sorte hingst.

Kilde: Horse&Hound

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen