Utallige danske placeringer i Holstein

24-10-2015 08:09

En hel del danskere har taget turen til Tyskland i denne weekend, nærmere betegnet Holstein. Ikke mindre end seksten placeringer gik til de danske ponyryttere ved dagens konkurrencer, hvor Anna Weilsby var 0,20 sekunder fra en sejr

Copyright Ridehesten.com
Josephine Stranges på Gredstedgårds Tamara

Fredag morgen blev startet med en Small Tour for hest i 120 cm hvor hele 111 ekvipager var til start og klassen var derfor opdelt i 2 afdelinger. I begge afdelinger var de danske ekvipager med i placeringerne, hvor Christian Jansen på La Stravaganza blev nummer 8 og Katrine Ladefoged Rasmussen på Vrench Bu blev nummer 13 i første afdeling. I anden afdeling formåede Josephine Stranges på Gredstedgårds Camara e. Bøgelys Camaro/Calando I at ride sig til en placering som nummer tre efter en nulrunde i tiden 51.27 sekunder. Frederikke Strøm på Dante 111 red sig også ind i placeringerne, hvor de endte som nummer 13.

Copyright Ridehesten.com
Christine Thirup Christensen og Grantorino

Herefter fulgte ponyers Small Tour klasse i 115 cm og her var de danske ponyryttere meget dominerende. De formåede nemlig at tage hele 8 placeringer ud af 12 mulige. Her var klassens bedste dansker også lige ved at blive den aller bedste i klassen, hvor 0,20 sekunder var forskellen mellem første- og andenpladsen. Det faldt desværre ikke ud til Anna Weilsby og Jeffie Carwyn's fordel, som måtte tage til takke med andenpladsen efter en fejlfri runde i tiden 30.65 sekunder.

Copyright Ridehesten.com
Anna Weilsby på Jeffie Carwyn

Fredagens højeste ponyklasse var Big Tour i 120 cm og endnu gang var mange af placeringerne danske. Også i denne klasse gik 8 af placeringerne til de danske ryttere, hvor Christine Thirup Christensen formåede at tage både anden- og tredjepladsen med henholdsvis Grantorino og Doon Laddie som begge gik fejlfrie runder i tiderne 25.09 og 26.00 sekunder. 

I dagens sidste klasse, faldt det endelig ud til dansk fordel. For anden dag i træk formåede Phillip Loven og Ulonka N at vinde Medium Tour klassen, denne gang i 135 cm. De red over målstregen i tiden 47.43 sekunder efter at have leveret en nulrunde. Det var ikke den eneste placering i klassen, da Maria Hjorth Frederiksen og Dublé placerede sig som nummer seks, mens at Nicolas Pedersen og Tailormade van de Fruitkorf red sig ind på en ottende plads. 

Se resultater og livestream Her

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner