Unge ryttere bedst i Sundeved

18-03-2023 06:44

Annika Knudsen Lorentsen

Denne weekends landsstævne hos Sundeved Rideklub er i gang, og i går blev det tre unge danske ryttere, der sikrede sig sejrene i stævnets første klasser

Copyright Ridehesten.com
Annabelle Rehn med Vestervangs Garson. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Landsstævnet hos Sundeved Rideklub startede med en MB1, hvor der i alt var 29 ekvipager til start. Sejren gik til 17-årige Annabelle Rehn med Vestervangs Garson e. De Noir/ Ragazzo, som opnåede 73,581 procent. 

Klassen var præget af unge ryttere, og andenpladsen gik til Josephine Gert Nielsen med Bravio Bianco e. Belantis/ De Niro, mens Theresa Rosenkilde med Blue Hors Zwobber e. Blue Hors Zack/ Blue Hors Romanov (opdr. Blue Hors ApS) tog tredjepladsen. 

Den næste klasse var en Prix St. Georg for ungryttere, og her tog 20-årige Kristian Würtz Green sejren med Belmor e. Belantis/ Lord Loxley, som i dag opnåede 72,807 procent. På andenpladsen blev det Thilde Rude Hare med Fred the Red e. Franziskus/ Florestan I, mens Annabelle Rehn med Dalwhinnie 12 e. Dancier/ Diamond Hit tog tredjepladsen. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Sidste klasse i dag var Intermediaire II, hvor det blev 21-årige Maria Mejlgaard Jensen med Atango du Feuillard e. Ampère/Jazz der tog sejren. Andenpladsen blev Malene Aborg med Quantico Nexen e. Quaterback/ Argentinus (opdr. Stutteri Nexen). 

Det er ikke så underligt, at klasserne var præget af unge ryttere, for i dag fortsætter stævnet med ECCO Cup kvalifikation på programmet. 

Start- og resultatlister. 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner