Betina Jæger 2'er i Polen

28-10-2023 18:49

Annika Knudsen Lorentsen

Den anden dag red Betina Jæger Kremlin MD til sejr i Prix St. Georges, og i dag endte ekvipagen som 2'er i Intermediaire, kun overgået af spanske Severo Jurado Lopez, der tidligere har boet i Danmark

Copyright Ridehesten.com
Betina Jæger med Kremlin MD. Foto: Ridehesten.com/Juliemaja Søndergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Flere danske dressurryttere er i denne weekend i Polen, hvor de deltager i internationalt stævne i Wroclaw, og her er det blevet til flere flotte placeringer. 

Tidligere i dag sikrede Laura Qvist sig sin anden sejr ved stævnet, og her til aften har Betina Jæger sikret sig en flot andenplads i Intermediaire I. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Det gjorde hun med den 8-årige Kremlin MD e. Governor-Str/ Rosseau. Ekvipagen opnåede i dag 70,931 procent, og blev blandt andet belønnet med 8,5 fra en af dommerne i den forlængede skridt og flere 8-taller programmet igennem. 

Den danske ekvipage blev kun overtaget af spanske Severo Jurado Lopez, som tidligere har boet og drevet forretning i Nordjylland, men fornyligt flyttede over grænsen for at drive sin forretning fra det tyske. Severo red den 7-årige Krones Kingston e. Franziskus til 71,323 procent. 

Resultater fra stævnet. 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner