Tredjeplads til Martin Dinesen Neergaard

05-02-2018 09:01

Flere danske springryttere har den sidste uge kæmpet på springbanerne i Offenburg og Oppglabeek, hvor det er blevet til flotte placeringer – søndag løb Martin Dinesen Neergaard af med en flot tredjeplads i Grand Prix-klassen

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Ved det internationale springstævne i Offenburg i Tyskland har de danske ryttere haft en god uge med flere topplaceringer – og succesen fortsatte søndag.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Zascha Nygaard Andreasen på Grand Coeur e. Golden Game/Enanco S snuppede søndag formiddag en flot andenplads i CSI1*, hvor der blev sprunget 145 cm.
36 dygtige springryttere kæmpede med tiden, mens Zacscha Nygaard Andreasen og Grand Coeur red ind med nul fejl i tiden 38,18 sekunder, kun slået af tyske Pia Reich på Cim Air, der løb med sejren i tiden 37,20 sekunder.

I søndagens absolut sidste klasse, Grand Prix of Offenburg sprang Martin Dinesen Neergaard og den 10-årige holstenervallak Cannary e. Caretino/Lavall I den 155 cm høje bane uden de store problemer. Ekvipagen leverede en fejlfri runde og kunne krydse målstregen i tiden 47,68 sekunder, og dermed høste en flot tredjeplads.

Søndagen sluttede også fint af i Oppglabeek i Belgien, hvor den danske springrytter Camilla Ernst kunne tage to fjerdepladser med i bagagen.

Med hingsten Quillini e. Quinar/Landjunge (opdr. Hans Dieter Weimar) sprang ekvipagen en CSI2* klasse med nul fejl i tiden 49,48 sekunder, mens det også blev til en flot fjerdeplads blandt 67 springende ekvipager i søndagens sidste CSI2*, denne gang med vallakken Adeway e. Hemmingway/Ladoga. Camilla og Adeway krydsede målstregen i den flotte tid 42, 74 sekunder, en tid den belgiske rytter Rachel Steffen også kunne matche, det blev derfor til en delt fjerdeplads til rytterne.

Se resultaterne fra Oppglabeek HER
Se resultaterne fra Offenburg HER

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen