Tre danskere til tre-stjernet i Hickstead

31-07-2014 12:10

Danmark har et hold til start i nationsklassen i CHIO3* Hickstead - desværre uden Sune Hansen, hvis hest er blevet syg

Copyright Ridehesten.com
Rikke Svane og Finckenstein rider for Danmark i Hickstead.

I denne uge afholdes det store traditionsrige internationale, tre-stjernede stævne The Longines Royal International Horse Show fra den 29. juli til den 3. august.

Vi har tre danskere klar til at dyste i nationsklassen, som bliver afviklet torsdag og fredag i en Grand Prix. De tre er Anders Dahl med Wie-Atlantico de Ymas, Rikke Svane med Finckenstein, Ulrik Mølgaard med Michigan. Vores fjerde rytter Sune Hansen med Charmeur kommer desværre ikke til start da hesten havde feber ved ankomsten til England.

- Vi håber på en god placering i top-4 i Hickstead, og det er et godt stabilt hold vi har afsted. Anders Dahl og Wie-Atlantico de Ymas har redet mange gode Grand Prix'er, og leverer meget stabile resultater omkring 70 procent. Ulrik Mølgaard og Michigang gjorde det godt på vores hold i Rotterdam ved det CDI5*-stævne, hvor holdet fik en andenplads. Rikke Svane og Finckenstein så vi ride stabilt og godt ved DM på Broholm, hvor de opnåede en samlet 5. plads, siger elite- og talentchef for dressuren Kimi Nielsen.

Ved CDIO3* i Hickstead, England afvikles holdkonkurrencen over tre dage og to klasser. Torsdag og fredag rider dressurrytterne Grand Prix, mens de 30 bedste fra Grand Prixen går videre til Grand Prix Special lørdag.

Resultatet fra de to klasser lægges sammen og vinderen findes. De 15 bedste individuelle ekvipager kvalificerer sig til kür-finalen søndag. Danmark, Tyskland, Irland, Holland, Sverige og USA stiller hold. 

Der er start- og resultatlister her (klik på CHIO3* Hickstead).

Kilde: DRF 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen