Trakehner-hingstekåringen starter i dag

14-10-2021 06:35

Annika Knudsen Lorentsen

Avl

Fra i dag slår Trakehner Verband dørene op til hingstekåring i Holstenhallen i Neumünster, hvor publikum også er inviteret indenfor til tre dage med fuldt program 

Copyright Ridehesten.com
Kåringen starter traditionen tro med mønstring af de unge hingste. Foto: Stefan Lafrentz
Nyheden fortsætter efter annoncen

Fra i dag, torsdag den 14. oktober til på lørdag den 16. oktober finder Internationale Trakehner Hengstmarkt 2021, som er arrangeret af Trakehner Verband, sted. Her er der både kåring af hingste, auktioner og andre spændende indslag. 

Kåringen starter med mønstring på fastbund her til formiddag, mens der er løsspringning fredag. Lørdag formiddag skal hingstene vises løst i hallen og over middag lørdag afgøres det hvilke hingste der opnår kåring, ligesom årets Siegerhingst (fløjhingst) og reservesieger skal kåres. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Da corona ikke længere er skyld i mange restriktioner er arrangementet åbent for publikum og selvom der allerede er mange, der har købt billet, er der fortsat ledige pladser i hallen, hvis man vil overvære den spændende kåring og de andre indslag, der kommer i løbet af de tre dage. Kan man ikke være tilstede, kan man overvære kåringen på ClipMyHorse. 

Læs mere om arrangementet på arrangørernes hjemmeside HER

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner