Topplacering til Nikolaj Hein Ruus

14-06-2019 13:50

Camilla Tiefensee Schrøder

Nikolaj Hein Ruus blev kom i går på tredjepladsen i den 150 cm-klassen ved det internationale stævne på Spruce Meadows i Canada, hvor han på det seneste har haft stor succes på højeste niveau

Copyright Ridehesten.com
Nikolaj Hein Ruus har i mange år boet på den anden side af Atlanten, hvor han har forfulgt sin springkarriere. Her ses han tidligere i karrieren ved UVM på Zangersheide tilbage i 2010. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Med to fejlfri runder på 150 cm-banen bygget af OL-medaljevinderen Michel Vaillancourt blev den danske springrytter Nikolaj Hein Ruus nummer tre blandt 62 ekvipager til start i torsdagens Husky Energy Classic ved CSI5*-stævnet på Spruce Meadows.

Danskeren, som tidligere har boet i Mexico, men nu er bosat i Canada, sluttede i tiden 38.15 efter to irske ryttere, Daniel Coyle og Conor Swail og slog den canadiske toprytter Eric Lamaze med lidt over et halvt sekund. Det fornemme resultat opnåede han med den 10-årige hoppe Crusador Z e. Chacco-Blue/Lacorado.

Se resultatlisterne

I slutningen af maj blev han med samme hest placeret i en 150 cm-klasse, og for to uger siden var han på podiet i femstjernet Grand Prix ved Nations Cup-stævnet i Canada.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen