Toilet paper challenge (video)

10-04-2020 09:13

Rikke Arkesteijn

I disse tider, hvor alle klubaktiviteter er aflyst, kan det være svært at holde motivationen oppe, og det er derfor vigtigt at huske at lave lidt sjov med hestene. Selvom mine heste normalt er distanceheste, skal der selvfølgelig også være plads til sjov og spas indimellem

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Da statsministeren for første gang holdt pressemøde omkring covid-19, og dermed lukkede Danmark ned, så flygtede alle danskere ned i supermarkederne for at hamstre blandt andet alt det toiletpapir som overhovedet var muligt. Nu sidder rigtig mange danskere med toiletpapir nok til de næste 3 år, men man kan altså også bruge det til noget andet end at tørre bagdel med. På de sociale medier har flere sportsudøvere lagt videoer op af øvelser med toiletruller eller kæledyr som hopper over en mur ad toiletruller. Fodboldspillere jonglerer for eksempel med toiletpapir, ja kun fantasien sætter grænser. For nyligt så jeg en video på Facebook, og tænkte med det samme ”challenge accepted!”. Der gik ikke længe før min mor var hyret som fotograf, Ossie blev sadlet op og resten kan du se på videoen som jeg har lavet.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Hvis jeg skal være helt ærligt så lykkedes det ikke i første forsøg, og som en god undskyldning så blæste det også en del! Ossie var super sød til at gøre som han blev bedt om, og jeg tror også han synes det var sjovt at lave noget andet. Det er virkelig en super sjov og udfordrende måde, hvorpå man kan variere sin træning og træne rytterens balance. Du er måske selv sendt hjem fra skole og arbejde, samtidigt med at undervisning er aflyst og du ikke må komme til stævner. Det kan være der er restriktioner for hvor mange man må ride med, på det sted hvor du har din hest, og på den her måde kan vi skabe noget fælles, men hver for sig!

Du skal være meget velkommen til at prøve det selv, slå det op på de sociale medier og udfordre dine ridekammerater. Jeg har prøvet at lave forskellige udgaver af challengen, og du bestemmer selvfølgelig selv hvor langt du vil gå!

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen