To gange guld til dansk pony ved svensk mesterskab

02-11-2020 17:15

Marie Helene Rigård Rohleder

Den 10-årige svenske ryttter Angelina Brink red guldet hjem til det svenske mesterskab i ponydressur på sin danske pony Weber af Kongshøj 

Copyright Ridehesten.com
Det svenske ponyhold fra Lindelunda Sportrytter. Holdleder er Elin Aspnäs og rytterne er Angelina Brink, Elliot Nillson, Wynja Eriksdotter Rubin, Wilma Holmgen og Frida Öjeblad. Fotograf: Amanda Lindskog
Nyheden fortsætter efter annoncen

To gange guld kunne den kun 10-årige Angelina Brink rejse hjem med efter det svenske mesterskab for ponyer, som blev afviklet i Helsingborg i sidste uge.

Hun er datter af danske Catharina Brink og den svenske dressurrytter, træner og tidligere landsholdsrytter Jan Brink. 

Copyright Ridehesten.com
Angelina og Weber. Fotograf Kim Lundin

Angelina Brink vandt det individuelle svenske mesterskab for kat. II i ponydressur sammen med sin danske pony Weber af Kongshøj e. Dressmann II/ Marchi (opdr. Tanya Dellgren). Familien købte ponyen i Danmark i 2019, hvor han tidligere har gået med danske Cecilie K. Hansen. 

Angelina og Weber af Kongshøj vandt den første kvalifikaiton i torsdag. I søndags stod der kür og finale på programmet. Angelina havde aldrig redet kür før, men ekvipagen vandt finalen med 71,708 procent, og dermed kunne Angelina og Weber tage hjem som svenske mestre for kat. II. 

Copyright Ridehesten.com
Angelina og Weber. Fotograf Kim Lundin
Nyheden fortsætter efter annoncen

Men ikke nok med det så fortsatte det gode arbejde i det svenske mesterskab for holddressur. Her deltog Angelina Brink og Weber af Kongshøj for Lindelunda Rytterforening, hvor holdet red sig til førstepladsen. 

Se hele resultatet her. 

 

 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner