To gange årets bedste dressurføl debuterer i MA

18-09-2021 06:32

Ved Dansk Varmblods Eliteskue i 2012 hed årets dressurbetonede hoppeføl JJ Filippa, mens årets dressurbetonede hingsteføl var Tailormade Attraction. I dag skal de to debutere sammen i MA ved Kirstinelund Sportsrideklubs C-stævne

Copyright Ridehesten.com
Ellen Birgitte Farbrot og Tailormade Attraction fotograferet for tre år siden. I dag er attraction blevet lysere. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den flotte skimmel, Tailormade Attraction e. Tailormade Attention/ San Remo (opdr. Tailormade Horses), som i 2012 var årets dressurbetonede hingsteføl ved Dansk Varmblods Eliteskue på Vilhelmsborg, er siden 4-års alderen uddannet af den norske landsholdsrytter Ellen Birgitte Farbrot, der til dagligt rider på Følle Strandgaard, og i morgen skal ekvipagen debutere i MA1.

Det samme skal også JJ Filippa e. Fürstenball/ Davignon (opdr. JJ Horses v/ Ole Jørgen Jørgentved), der netop tog titlen som skuets dressurbetonede hoppeføl det år, hvor begge de dressurbetonede vinderføl var norskavlet og -ejet.

Nyheden fortsætter efter annoncen

JJ Filippa blev solgt til norske Cecilie og Andreas Schilbred, og Cecilie har selv redet hoppen. For øjeblikket er Cecilie på træningsophold i Danmark hos Ellen Birgitte Farbrot, og hun har selvfølgelig taget JJ Filippa med sig. Som sagt skal også Filippa debutere i MA i morgen, og det bliver med Ellen Birgitte i sadlen. Filippa har en søn efter Sezuan, CA's Selected, som er solgt til Danmark.

Klassen, hvor Ellen Birgitte Farbrot debuterer de to tidligere vinderføl, løber af stablen lørdag kl. 9.30. Se startlisten her.

Copyright Ridehesten.com
Ved Dansk Varmblods Hingstekåring i 2020 deltog Cecilie Schilbred og JJ Filippa i et indslag med guldmedaljehopper i gallashowet, hvor dette billede er fra. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen.
Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen