To dages international ungdomsdressur

13-10-2013 13:19

Signe Wiese

Søndag den 13. oktober og mandag den 14. oktober har JBK Horse Shows viet til international ungdomsdressur. Der er gratis adgang - så kom og bak de unge op i deres internationale styrkeprøve og få en perfekt start på efterårsferien

Copyright Ridehesten.com
En af de unge danske dressurekvipager, der kommer til start i Odense er Victoria E. Vallenting og DSP-ponyen Røgild's Claire - her er ekvipagen fotograferet under en clinic ved JBK Horse Shows 2012.

Efter fem dage i springningens tegn er det nu blevet de unge dresurrytteres tid til at indtage Arena Fyn. De næste to dage kan der opleves international dressur for ponyryttere, juniorryttere og ungryttere i den store Stadium Arena Fyn. De danske tilmeldinger er på plads og startlisterne afslører navne som Victoria Vallentin, Amanda Overgaard, Anna Zibrandtsen og Nanna Merrald – og mange flere af de dygtige danske ryttere.

Arenæn kommer til at danne en hel unik ramme om ungdomsdressuren og konkurrencerne vil med garanti blive en stor oplevelse både for ryttere og publikum. De dygtige danske unge ryttere har brug for al den opbakning de kan få for, at ride op til deres bedste og give de internationale konkurrenter kamp til stregen.

Og der er gratis adgang.

JBK Horse Show

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen